1. elokuuta 2016

Akrobatiaa ja kesähassuttelua!

Aikuisten liikuntaharrastuksen tai ylipäätänsä liikkumisen ei välttämättä tarvitse olla tavoitteellista, jotakin "trendikästä" lajiharjoittelua, kovaa treeniä tai "hampaat irveessä" tekemistä. Joskus on hyvä heittäytyä takaisin lapsuuden kesiin ja hetkiin, jolloin kärrynpyörät, kuperkeikat ja matokävelyt olivat arkipäivää.

SuperOhjuksistamme Satu ja Laura pääsivät temppuilun makuun lomillaan! Tämän kaksikon tulet tapaamaan Gymillä myös JuniorDance ja JuniorTemppu -kurssien tiimoilla. Lue Satun ja Lauran vinkit hieman erilaiseen kesätreeniin.

"Pulahda uimaan Teijon puhdasvetisiin järviin ja pulppuaviin luonnonlähteisiin"

Akrobatiaa, temppuja ja vesileikkejä

Satu ja Piritta viettivät aurinkoisen ja hassunhauskan kesäpäivän testaamalla Teijon ja Matildedahlin alueen järvet ja rannat. Satun telinevoimistelijan tausta pääsikin oikein mukavasti esille ja Pirittan nauttiessa uimisesta, kehitti Satu syksyn aikuisten tempputunnin tuosta noin vaan! Välineeksi riittivät tällä kertaa puu ja oma keho.
Satun mukaan melkein kuka tahansa voi oppia akrobatiatemppuja. Hänestä akrobatiaa varten ei tarvitse olla luonnostaan notkea eikä peloton temppuilija. Liikunnallisuudesta on toki apua, jotta jaksaa esimerkiksi pitää vartalon suorana, kun nousee päälläseisontaan. Tärkeää on kuitenkin muistaa, että lihaskunto ja kehonhallinta karttuvat treenaamisen lomassa. Jäämme innolla odottelemaan syksyn AikuisTemppu -tuntia!
Teijon alueelta löytyy kymmeniä järviä, joihin on kiva pulahtaa!
Uinnin ja temppuilun jälkeen jumpattiin ja syötiin hyvin vielä Matildedahlin Marinan uudella terassilla www.mathildanmarina.fi. Kiva päivä ja naurua riitti!
Satu on harvinainen näky kesäterasseilla - johtuneeko siitä, että niilläkin hän tykkää jumpata
Hyvä ruoka, parempi mieli!

Suppailu - kesän 2016 trendilaji!

Mikäli haluat kehittää tasapainoasi vaikkapa ennen kuin osallistut syksyn AikuisTemppu -tunnille, kehoittaa SuperOhjus Laura hyppäämään sup-laudan päälle. Sup-laudalla temppuilu on hauskaa ja sopii kaikille uimataitoisille. Laji on todella tehokasta ja kesälajina oiva, sillä laudalla treenailu on todellinen täsmäisku keskivartalolle. Aluksi saattaa kipeytyä myös kädet, mutta oikean tekniikan ja tasapainon löytyessä liike helpottuu ja lajin rennosta menosta pääsee nauttimaan urakalla!
Suppailussa huomaa edistymisen hyvin nopeaan ja Laura lupaa, että ei mene kauan, kun jokainen pystyy tekemään jo temppuja laudan päällä.

Suppailua ja siltoja

Laura kannustaa myös huoltamaan kehoa suppailun jälkeen, jotta seuraava päivä lähtisi "kivuttomammin" käyntiin. Liikkeissä vain mielikuvitus on rajana! Satun & Lauran kesäterveiset Gymin asiakkaille: HEITTÄYDY, HULLUTTELU, HASSUTTELEja HYMYILE!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti