29. heinäkuuta 2016

Uusi lisäys GFC tiimiimme!Moikka!

Täällä kirjoittelee Johanna. Ajattelin kirjoittaa teille esittelyn itsestäni, sillä olen uusi lisäys Gymin henkilökunnassa. Minut näkee siis kuntosalin lisäksi alakerran asiakaspalvelussa ja ajan myötä myöskin ryhmäliikuntatunneilla ohjaajana. Opiskelen oppisopimuksella täällä Gymillä liikuntaneuvojaksi ja personal traineriksi. Tietopuolisessa koulutuksessa käyn Lohjan Kisakalliossa. Luonteeltani olen iloinen, reipas, auttavainen, positiivinen, periksi antamaton ja rohkea. En pelkää tarttua haasteisiin ja kokeilla jotain uutta.


Kotitreeneistä ryhmäliikuntaan siirryin muutama vuosi sitten, jolloin aloitin Gymillä asiakkaana. Valitsin Gymin, koska sillä on todella hyvä sijainti suoraan keskustassa sekä hyvä ryhmäliikunta tarjonta. Oli helppo käydä joka viikko koulun jälkeen Bodypumpissa, kun sali oli vain pienen kävelymatkan päässä. Bodypumpista siirryin myös muille ryhmäliikuntatunneille kuten TRX:ään (ehdoton suosikkini!).

Salitreeni on aina kiinnostanut minua, mutta en uskaltanut lähteä treenaamaan kunnolla yksikseni. Netistä kuitenkin löytyi paljon tietoa, jonka turvin uskaltauduin menemään kuntosalin puolelle. Keväällä 2015 aloitimme Kirsin kanssa valmennuksen ja opin ammattilaisen avulla treenaamaan salilla ja syömään oikein. Hurahdin heti salitreeniin ja siitä tulikin rakkain harrastukseni. Nykyään salilla tulee käytyä 5 kertaa viikossa. Kävisin useamminkin, mutta lepopäivät pitää muistaa!


Jo silloin, kun aloitin kotona treenaamisen ja säännöllisen liikunnan harrastamisen, tiesin, että haluaisin liikunnasta ammatin. Kun Fitness buumi iski Suomeen, tunne vahvistui edelleen. Liikunta löysi heti paikkansa omassa arjessani, jonka ansiosta oloni oli hyvä ja jaksoin ahertaa koulussa. Viimeistään siinä vaiheessa, kun Kirsi minulta kyseli valmennuksen ohella, mitä aion lukion jälkeen tehdä, tiesin haluavani kouluttautua liikunta-alalle. Treenaaminen ja terveelliset elintavat ovat minulle elämäntapa, joten liikunta-alalle hakeutuminen oli luonnollinen valinta. Uskon, että koska minulta löytyy aitoa intohimoa ja kiinnostusta liikuntaan sekä hyvinvointiin, tulen onnistumaan työssäni ja toivon sen välittyvän myös asiakkaille.


Odotan oppisopimusta ja töitä todella paljon. Odotan sitä, kun vihdoin pääsen opiskelemaan unelma-ammattiini aivan huipussa työpaikassa. Odotan kun pääsen haastamaan itseäni ja oppimaan kaikkea uutta. Odotan myös sitä, kun pääsen mukaan Gymin henkilökuntaan. Ihailen sitä suuresti, miten mahtava ilmapiiri kuntosalilla, ryhmäliikunnassa ja henkilökunnassa on. Minulle tulee aina heti ovesta astuessa tervetullut ja kotoisa olo. Gymi onkin minulle kuin toinen koti. Treenaamisen ohella on ihanaa keskustella ja vaihtaa kuulumisia tuttujen kanssa sekä tutustua myös uusiin ihmisiin. Helpolla en varmasti tule täällä pääsemään, paljon on kovaa työtä, opiskelua ja haasteita edessä, mutta uskon selviytyväni niistä kunnialla!

Nähdään Gymillä! 

-Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti