21. kesäkuuta 2016

Gymin ryhmäliikuntaohjaaja: ammattitaitoinen, hauska ja viihdyttävä!

Me täällä Gymillä järjestämme asiakkaillemme aika-ajoin teemapäiviä, jotka täyttyvät erilaisista ryhmäliikuntatunneista ja salitreeneistä. Nämä päivät ja tunnit ovat asiakkaiden keskuudessa erittäin suosittuja ja täyttöasteet tunneilla ovat huippuja! Joistakin tunneista on jopa muodostunut perinteitä Gymille; mainittakoon mm. tulevan torstain klo 6.35 JuhannusSpinning, joka on kulkenut matkassamme mukana jo useita vuosia.

Teemapäivien ja -tuntien suuren suosion taustalla ovat ehdottomasti ammattitaitoiset ryhmäliikuntaohjaajamme, jotka ovat 100 % läsnä tunneillaan; auttavat, korjaavat ja tsemppaavat asiakkaitaan parhaansa mukaan. Meillä kaikki tekevät tätä työtä Isolla Sydämellä! Ammattitaidon kärsimättä, ohjaajat ja muu liikuntakeskuksen henkilökunta on aina myös innolla mukana toteuttamassa näitä päiviä; pukeutumista ja salin koristelua myöten. Ja mikä parhainta, Gymin valloittavat asiakkaat heittäytyvät myös näille tunneille valitsemalla itselleen erilaisia asusteita sekä tuomalla ystävät mukaan liikkumaan. Liikkuminen yhdessä on yhtälailla tehokasta ja tavoitteellista, mutta myös hauskaa ja viihdyttävää! 


Yksi ehdoton heittäytyjä ja hyvän fiiliksen tunneillemme tuova on pitkäaikainen asiakkaamme Ritva. Ritvan päivät kuluvat puvustamossa ja lipunmyynnissä Teatteri PROVINSSIssa sekä myös meillä täällä Gymillä. Hänen monipuolinen liikuntatarjotin täyttyy tanssista, BODYBALANCEsta, Fasciasta, Spinningistä sekä TRXstä. Liikunnan avulla Ritva täyttää energiavarastojaan sekä rauhoittaa mielen kiireen keskellä.


Tänä kesänä Teatteri PROVINSSI esittää Diivat-farssin Matildedahlin kesäteatterissa (http://www.teatteriyhdistysprovinssi.fi/ohjelmisto-2/diivat/ ) ja koska näitä hullutuksia heitellään puolin sun toisin, ajattelimme auttaa Ritvaa mahdollisten ”varanäyttelijöiden” hankinnassa. Meillä oli heti tarjota Gymiltä pari kaunista ehdokasta J. Hulvattoman hauska kuvaustuokio teatterin lämpiössä sai hien pintaan ja naurulihakset kipeiksi. Kiitos ”näyttelijöille” ja etenkin Ritvalle, kun avasit meille oven teatterin arkeen ja maailmaan! Nyt jäämme vain jännityksellä odottelemaan Ritvan tuuraussoittoja J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti