17. kesäkuuta 2016

Ai aamujumppaan?

Luokittelen itseni aamuihmiseksi. Tai oikeastaan, luokittelen itseni aamuihmiseksi, kunhan saan herätä ilman herätyskelloa, eikä nyt ihan kovin aikaisin. Ajatus siitä että laittaisin herätyskellon aamulla kuudelta soimaan – ihan vain päästäkseni aamun jumppaan – tuntuu todella vieraalta, jopa hieman karmaisevalta. Ihailenkin aina meidän EarlyBirdejä, miten te pystytte siihen? Ja vielä monta kertaa viikossa? Hui.

Piritta kuitenkin haastoi minut hieman yli viikko sitten tulemaan hänen torstain klo 6.35 AamuFlow tunnilleen. Mielessäni mietin: hei ihanaa, tuota minä juuri tarvitsisin...mutta vähintään kaksi tuntia myöhemmin. Sillä kertaa jätinkin välistä. Haastoin kuitenkin itseni ja päätin, että kyllä tämäkin on testattava.

Tämän viikon tiistaina laitoin varauksen tunnille ja rustasin sen kalenteriin. Nyt se vain on mentävä. Motivaattorina toimi toki myös edessä siintävä loma - yksi kuuden aamu tähän viikkoon, niin voi sitten lomalla nukkua hyvillä mielin pidempään.:-D Enkä kyllä kadu päätöstäni tippaakaan. Päiväni lähti uskomattoman hyvin käyntiin ja energinen olo jatkui iltaan saakka. Taas kerran se on todistettu: omalta mukavuusalueelta poistuminen kannattaa. Kaiken lisäksi tein saman tempun vielä tänäänkin: elämäni ensimmäinen AamuSpinning - check!Täten haastankin Sinut tekemään ensiviikolla jotain, mikä on enemmän tai vähemmän pois mukavuusalueeltasi. Oli se sitten aamutreeni, vieraaseen jumppaan osallistuminen, kaikki tehot irti ottava puolen tunnin treeni monen tunnin sijaan, kehonhuoltotunnille osallistuminen, tai mitä tahansa muuta - mihin tahansa liittyen! Yllätä itsesi! Varoitus: voit joutua myöntämään että oikeastaan se olikin ihan kivaa ;-) Näin kävi minulle. Saa nähdä tuleeko tästä ihan tapa: siihen 5.55 herätykseen ja aamun todelliseen starttaukseen liikunnan merkeissä jää koukkuun.

Terkuin, Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti