28. tammikuuta 2019

Gym & Fitness Centerin syntytarina


Miten GFC päätyi juuri Saloon?

 

 

Pete harrasti ja kilpaili kehonrakennuksessa 1980- ja 1990-luvulla. Aktiivinen nuori mies veti kehonrakennusseuraa, valmensi alan harrastajia sekä järjesti alan kilpailuja Turussa.  Usein Peteltä kysyttiin miksi hän ei ole perustanut omaa kuntosalia, intoa ja taitoa, kun kuitenkin löytyisi. Tämän kysymyksen hänelle esitti myös Rila, ravintola-alan puuhamies, joka vaikutti sekä Turussa että Salossa.  ”Mihin perustaisit salin, jos sen tekisit?”, kyseli Rila.  Pete ei ollut koskaan vakavissaan suunnitellut salin perustamista. Mies tunsi joka saliomistajan Turussa, eikä halunnut lähteä kilpailemaan kavereidensa kanssa. Turku oli siis poissuljettu paikkakunta. Yhtenä vaihtoehtona mieleen tuli Salo, tarpeeksi lähellä ja samalla kuitenkin tarpeeksi kaukana Turusta.

Muutaman viikon vierähdettyä Rila kutsui Peten käymään Salossa. Kyseinen päivä oli kesätorstai ja Salossa oli iltatori. Miehet kävivät torikahvilla, Pete oli vaikuttunut ja ihmeissään väenpaljoudesta. Saman kahvikupin ääressä Rila kertoi löytäneensä kuntosalille loistavat tilat. Heikki Lietzenillä oli tuolloin Kaluste Center osoitteessa Turuntie 2 ja kiinteistön yläkerrassa oli iso liiketila tyhjänä. Heikin avulla miehet pääsivät katsomaan tiloja ja ne olivat juuri sopivat liikuntakeskukselle! Voi sitä innostuksen määrää! 
 
Rila & Petri

Leka heiluu ja uutta pintaa pukkaa  

Jouluna 1998 tehtiin alustava vuokrasopimus tiloista ja saman tien alkoivat purkutyöt. Tammikuussa 1999 vuokrasopimus allekirjoitettiin ja remonttityöt pääsivät isolla vaihteella käyntiin. Salon Gym & Fitness Centerin viralliset avajaiset olivat 6.2.1999 ja loppu onkin historiaa….

Kahta vuosikymmentä myöhemmin

Nyt tätä liikunnan ja ilon täyteistä taivalta on kuljettu jo 20 vuotta. Huikeaa! Tämän koko ajan olemme liikuttaneet salolaisia samassa osoitteessa. Tiloja on muutettu ja laajennettu vuosien saatossa, vastaamaan kulloistakin tarvetta. Salon parhaimmin varustelluksi ja ilmastoiduimmaksi saliksi ei ilman panostusta pääse. GFC:n koko henkilökunta rakastaa sitä mitä tekee ja tämän tunteen haluamme välittää juuri sinulle ihan joka ikinen päivä, ihan joka ikisessä kohtaamisessa. Tulemme jatkamaan samaa linjaa myös tulevaisuudessa, seuraavat kaksi vuosikymmentä, here we come! 

Maraton spinni
 
GFC ohjaajat v. 2003

Kiitos näistä vuosista kuuluu teille maailman parhaat asiakkaat ❤
Kiitos myös reippaalle ja ammattitaitoiselle henkilökunnallemme ❤
Kiitos Salo, että olemme saaneet liikuttaa asukkaitasi ❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti