28. maaliskuuta 2018

Susannan matka kohti terveellistä elämää


“Olen keskivartalolihava, haaveilen uuman löytymisestä ja twerkkipepun kasvattamisesta. Liikun suht paljon ryhmäliikuntatunneilla, lemppareitani on jooga, rullailu ja pilates. Syön todella hullusti. Lihasmassa mulla on todennäköisesti melko surkea. Eniten kaipaan apua ruokavalion kanssa. Syön liian vähän tai liian paljon, harvemmin niin kuin kuuluisi. Ruokaa en jaksa punnita. Työkseni istun päivät pitkät, joka on tehnyt minusta entistäkin löysemmän.”

Näin kirjoitin ilmoittautuessani Gym&Fitness Centerin PT-valmennukseen, jonka voitin Instagramissa Jyväbroilerin järjestämästä kilpailusta. Kyllä, niistä kilpailuista voi todella voittaa. Olen siis Ketolan Susanna, markkinointisuunnittelija salolaisessa Mainostoimisto Kukessa. Toisin kuin introsta voisi päätellä, olen sinut itseni kanssa. Olen itse asiassa sairaalloisen sinut itseni kanssa. 

Sairaalloisen sinut = Henkilö joka laihtuu 1-2kg, kurkkaa peilistä ja toteaa olevansa kuuma kissa, jonka jälkeen juhlii tätä syömällä sipsiä, karkkia, pullaa jne. ja aloittaa taas alusta.
Personal trainerinani toimii super-PT Henna, joka auttaa mua kaivamaan kätkeytyneen vyötärön esiin. Ensimmäisessä tapaamisessa kävimme läpi toiveeni ja tavoitteeni. Teimme myös Tanita-kehonkoostumusmittauksen. Tuloksista yllätyin positiivisesti. Olin aivan varma, että lihaksistoni on täysin surkastunut - näin ei kuitenkaan ollut. Testi tehdään kuukauden päästä uudelleen, jotta nähdään edistyminen. Kuva tuloksista lopussa. 

Toiveet valmennukseen: 
- Twerkkipeppu
- Vyötäro esiin
- Ei ruuan punnitsemista
- Terveellisten elämäntapojen omaksuminen, ei pikakuureja

Painoa on tällä hetkellä 84kg. Huom! Olen 176cm, eli ihan mahdottomassa kunnossa en ole. Hennan kanssa olemme tyytyväisiä 5kg:n pudotukseen, ultimate-tavoite on kuitenkin -10kg 7.6.2018 mennessä. Hui. 

Vyötäröni kapein kohta on tällä hetkellä 84cm. Mun kapein kohta ei siis ole navan kohdalla, josta vyötärö aina mitataan. Henna seuraa navan ympärystä, mä seuraan kapeinta kohtaa, koska se on selkeämpi mun yksin kotona mitata. 

Matka kohti terveellisempää elämää (ja muhkeaa twerkkipeppua) on alkanut!

Seuraa minua:
Instagram
Twitter
LinkedIn
#ketfit


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti