1. joulukuuta 2017

Nean TET- viikko Salon Gym & Fitness Centerillä

TET- viikko (työelämään tutustuminen) kesti minulla 5 päivää. 27.11-1.12.2017. Olin ”töissä” klo:10.00-16.00. Halusin hakea tänne, sillä olen kiinnostunut urheilu/liikunta aloista ja tämä paikka vaikutti mielenkiintoiselta. Viikon aikana olen päässyt monille eri tunneille: Spinning, Keppi jumppa, TIMMI, TRX, Kehonhuolto ja Step tunti. Monipuolisia ja hauskoja tunteja oli. Lisäksi oli kuntosalin siivoamista, asiakaspalvelua, toimisto hommia, näyteikkunan joulukoristelua ja joulupuuron jakamista. Koskaan ei ollut sellaista hetkeä etteikö löytyisi jotain tekemistä. Pääsin myös monien työntekijöiden matkaan mukaan. Jokaisesta sykkii täyttä energiaa ja positiivisuutta, joka on vaan plussaa. Heidän kanssaan on ollut ilo olla. Kokemuksia, tietoa ja taitoa olen saanut tältä viikolta lisää ja olen iloinen siitä.

Maanantai  27.11
Aloitin päiväni klo: 10.00 Piritan kanssa Spinning tunnilla. En ollut koskaan ennen käynyt Spinnaamassa, mutta kerta se ensimmäinenkin. Jalkani olivat tunnin jälkeen hieman hapoilla, mutta ei se menoa haitannut. Klo: 11.00 alkoi 60+ KeppiJumppa  johon menin mukaan Piritan johdolla. Tuntien jälkeen teimme Piritan kanssa ”salitarkistukset” ja kävimme läpi varastot ja tilat. Viimeisenä oli toimisto hommat. Syötin Tehdeniin,  joulun ja kevään aikataulut. Ensinmäinen päivä pulkassa.



Tiistai  28.11.
Päiväni alkoi samaan aikaan klo: 10.00, mutta TIMMI tunnilla Johannan seurassa. Tunti oli raskas, mutta jaksoin loppuun asti. Maanantain tunnit tuntui jaloissa. Kuitenkin päivän tavoite oli tehdä suursiivous kuntosalilla. Pyyhittävänä olivat laitteet ja imuroitavana lattiat. Johannan kanssa saimme salin siivottua. Väsymys pukkasi päälle. Siivoamisen jälkeen siivosin vielä hieman lisää, pyyhin näyteikkunan tasoja ja järjestelin hyllyjä. Viimeisenä oli Hennan vetämä lataa liikettä tunti. Aiheena oli TRX, hauskaa, mutta haastavaa.




Keskiviikko 29.11.
Sama aika klo: 10.00, mutta eri päivä. Tämän päivän vietin Kirsin kanssa. Aamusta menimme kehonhuolto tunnille, tunti oli tarpeen. Klo: 11.00 alkoi 60+ Step tunti, joka meni aika nopeasti ja hauskasti. Tuntien jälkeen aloitin tekemään tätä kyseistä blogitekstiä Päivän päätteeksi siivosin vielä naisten pukukopin kaapit.



Torstai ja perjantai  30.11-1.12.

Asiakaspalvelua Johannan kanssa 10.00-16.00, rentoa ja rauhallista. Suunnittelimme joulunäyteikkunan ja rakensimme sen. Laitimme myös joulupöydän valmiiksi perjantaita varten, sillä jaimme joulupuuroa gymillä. Perjantaina julkaisin GFC:n blogiin tekstini. 




Kiitos reippaalle ja ihanalle Nealle TET- viikosta ja kaikesta avusta!
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti