4. maaliskuuta 2016

Yhteistyö: Minna Ora & Uusi Askel

Esittelemme nyt GFC:n uuden yhteistyökumppanin ja hänen tarinaansa. Minna Ora sairastui erittäin agressiiviseen rintasyöpään vuonna 2013, joka sytostaateista huolimatta levisi keuhkoihin. Elinaikaa hänelle annettiin muutama vuosi. Silloin Minna päätti hakea apua myöos biologiselta puolelta ja hän tutustui alkaaliseen ruokavalioon ja nyttemmin perusti Uusi Askel nimisen sivuston sekä hyvinvointikurssin. Lue lisää hänen tarinastaan alta.

--

Uusi Askel


"Agressiivinen rintasyöpä pysäytti minut pari vuotta sitten. Kun syöpä sytostaattihoidoista huolimatta levisi, oli pakko ajatella asiaa muultakin kuin lääketieteen kannalta. Löysin biologisen hoidon asiantuntijan Hannu Kantolan, jonka avulla löysin elämääni uuden rytmin - enkä ole valintaani hetkeäkään katunut!

Alkalinen ruokavalio kirjaimellisesti pelasti elämäni laadun. Lisäbonuksena hyvään oloon mainittakoon liki 20 kilon karistus, mutta suurin hyöty uusista ravinto-opeista on kuitenkin tullut - ylättävääkin kyllä - henkiselle minälleni. Enää en vaihtaisi itseäni entiseen, "terveeseen" Minnaan, vaikka sairastuessani ainoa prioriteettini oli selvitä.


Olen perustanut asian tiimoilta hyvinvointikurssiohjelman - Uusi Askel -kursseja on Salossa jo järjestetty kaksi ja kurssilaisten palaute on ollut häkellyttävää, niin moni on tuntunut saavan apua ja tukea elämäänsä kurssistani. Ruokavalion lisäksi tärkeänä osana elämää on liikunta - se on toinen asia, josta en enää luovu. Joka päivä on päästävä liikkeelle, vaihtelevin tavoin.Olen löytänyt Salon Gym & Fitness Centeristä oivan yhteistyökumppanin, suosittelen lämpimästi! Mikäli haluat kuulla lisää alkalisesta ruokavaliosta ja sitä tukevasta liikunnasta, tule mukaan lauantaina 9.4. järjestettävälle kurssille. Ilmoittaudu puhelimitse Minna Oralle  050-338 27 55 tai meilillä uusiaskel.info@gmail.com

Voit lukea lisää tarinastani ja kursseista www.minnaora.fi  osoitteesta.

Kurssille otetaan 12 osallistujaa. Kurssi sisältää laajan kirjallisen materiaalin runsaine ruokaohjeineen sekä maittavan lounaan, välipalan ja kahvin/teen. Kurssin hinta on 100 euroa (sis.alv. 24%). "

Gymin asiakkaana saat kurssin hinnasta -10% alennusta! Alennuskupongin saat pyydettyä Gymin asiakaspalvelusta.

Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä Minnaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti